آموزش کوفته گشنیز
 
اخبار و مطالب جدید و جالب
پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 19:27 ::  نويسنده : امیر نصرالهی

 1171843e77157ad717a59d4d0efbe0e21 آموزش کوفته گشنیز


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی یک دوم یا دو سوم پیمانه
برنج پخته ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
آبغوره، یا آبلیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه:

یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ، برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سه قاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده ، به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده در یک قاشق روغن تفت داده ، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن می ریزیم سپس رب وکمی گشنیز به آن اضافه می کنیم . به این مواد به تعداد افراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم دو تا سه جوش که زد کوفته ها را که به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم تمام کوفته ها را که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا ۱۰ دقیقه باید کم باشد سپس تا ۱۰ دقیقه هم باید بپزد . ۵ دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمو یا آلو یا گوجه فرنگی ریز ۱۰ تا ۱۲ عدد اضافه می کنیم. بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه که جوشید آنرا بر می داریم.

نکات تغذیه:

درتهیه این غذا از سبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابع خوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشاره نمود: تسکین دهنده تهوع و برطرف کننده عطش ؛ بخصوص گشنیزخام و تازه که خواب آور، بادشکن ونیرو دهنده معده می باشد. این غذا به صورت آب پز تهیه می شود و روغن کمی در طبخ آن بکار می رود ؛ بنابراین غذای مناسبی برای تمامی افراد بخصوص کسانی است که دچار چربی خون بالایی هستند. کل کالری غذا، ۱۸۰۰ کالری می باشد که بطور متوسط سهم هر فرد، ۲۵۰ کالری است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب